Nicușor Dan este împiedicat din nou să țină o conferință de presă. De data aceasta de angajații Primăriei Sectorului 5, de pe mașinile de salubrizare, au claxonat fără oprire, astfel încât candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei să nu se poată auzi. În intersecție era și un polițist local al Primăriei Sector 5, care nu a intervenit, deși liniștea publică a fost perturbată.

<

Nicușor Dan a mers la polițistul local să-l întrebe cum îl cheamă și de ce nu a intervenit, dar acesta a zis că explicațiile le va da Primăria: ”Domnu deputat, haideți, puțină decență”.
”Politia Locala Sector 5 trebuia să constate că a fost tulburată liniștea publică, prin zgomotul utilajelor. I-am intrebat de ce nu asigură liniștea publică. Voi depune plângere penală”, a declarat Nicușor Dan.

Conferință de presă

Susțin o conferință de presă despre principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi. Alături de mine sunt Stelian Bujduveanu – Liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță – Liderul consilierilor generali USR, Cristian Băcanu – Președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț – Președinte USR Sector 5.

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 18 iunie 2020
Transparenta face diferenta