Hotelurile Radisson din București, Radisson Blu și Park Inn, deținute de grupul Carlson Rezidor, au fost scoase la vânzare. Potrivit profit.ro, proprietarul încearcă de mai mult timp să obțină o sumă mare de la un eventual cumpărător. Acesta vrea nu mai puțin de 160 milioane euro în schimbul celor două proprietăți.

<

„Au fost unii investitori din turism care s-au arătat interesați de preluarea celor două hoteluri, dar nu au putut satisface pretențiile financiare ale proprietarului, de mai multe zeci de milioane euro, astfel că activul este în continuare disponibil la vânzare în așteptarea unei oferte mai bune”, au arătat sursele citate.

Confrom acelorași surse, în urmă cu o lună și jumătate a existat o întâlnire la Londra la care au participat mai multe agenții imobiliare pentru un contract de reprezentare, suma cerută pentru cele două hoteluri ridicându-se însă la 160 milioane euro.
Hotelul Radisson de pe Calea Victoriei, fostul hotel București, este clasificat cu 5 stele, iar hotelul Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, foarte aproape de Ateneul Român, are 4 stele.

Transparenta face diferenta