Acasă Stirile Zilei Tragerea la sorți pentru EURO 2020 va fi la București, la Romexpo

Tragerea la sorți pentru EURO 2020 va fi la București, la Romexpo

432
Fostul internațional francez Christian Karembeu, ambasador al EURO 2020, este prezent azi la București pentru a prezenta trofeul și a dat o veste uriașă României: tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 va avea loc la București, pe 30 noiembrie 2019. Acesta va fi cel mai important eveniment sportiv din România în acest an și unul dintre cele mai mari la nivel european.
„Mă bucur să revin la București. Mă bucur să văd chipuri pe care le-am văzut pe teren, în birouri, dar și la Jocurile Olimpice. Mă bucur să fiu pe un stadion așa frumos. România merită să fie parte din echipa care organizează EURO 2020. România a dat o mulțime de talente care joacă la cluburi mari și care au adus multă bucurie poporului român.
Sunt aici ca să prezint trofeul și să anunț că pe acest stadion se vor juca 4 meciuri. Sunt aici ca să văd aduc o veste foarte bună, pe care vă rog să o rețineți. Pe 30 noiembrie 2019 București va organiza evenimentul de tragere la sorți EURO 2020. Vă felicit încă de pe acum și vă doresc mult succes”, a declarat Christian Karembeu.

„Ieri am aflat. Bucuria a fost una uriașă. Cel mai important non-sportiv la EURO 2020. Este un eveniment colosal. Îi mulțumesc președintelui UEFA”Răzvan Burleanu

Tragerea la sorți va avea loc la Romexpo. La București vor avea loc 4 meciuri la EURO 2020: trei în grupe și unul în optimi.

<