Transport

Trafic blocat incepand de astazi in mai multe zone centrale! Se filmeaza o productie de actiune

Începând de astăzi, 12 noiembrie, timp de o săptămână, circulaţia va fi blocată în mai multe zone unde se vor desfăşura filmări, informează Brigada Rutiera a Capitalei.

Astăzi pana la ora 20.00, este programată o filmare pe Strada Gării de Nord, în dreptul imobilului numerele 6-8, în parcarea de vizavi.
Filmarea presupune întreruperea cu intermitenţă a traficului rutier.

Loading...

Tot astazi, pana la ora 20.00, sunt restricţii în Parcul Gării de Nord şi în parcarea din faţa parcului, situată în Piaţa Gării.
Pe 15 noiembrie filmările se vor desfăşura în spatele blocului Dunărea din Bulevardul Nicolae Bălcescu.

În 18 noiembrie este programată o filmare dinamică pe traseul Piaţa Muncii – Circul de Stat şi retur.
De asemenea pe traseul Bulevardul Dinicu Golescu şi retur.
Totodata în zilele de 19 si 20 noiembrie, între orele 7.00 şi 22.00, traficul va fi întrerupt cu intermitenţe în centrul Capitalei.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor auto să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să se facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP