Primarul orasului Pantelimon, Marian Ivan, fin de cununie al Gabrielei Firea, anunta ca va candida la alegerile locale pe listele PNL. El a fost ales in 2016 pe lista PSD.

<

„Am luat decizia sa ma alatur echipei PNL, singura care, in acest moment, imi poate oferi stabilitatea, forta si siguranta ca fiecare proiect pe care l-am inceput va fi terminat.

Probabil, unii dintre dumneavoastra veti judeca aceasta decizie, insa am rugamintea sa incercati sa nu judecati deciziile omului Marian Ivan, ci pe ale primarului Marian Ivan. Privind din aceasta perspectiva, am convingerea ca veti intelege mai bine de ce, uneori, pentru a progresa este nevoie sa schimbi drumul pe care mergi,” anunta Ivan pe pagina sa de Facebook.

Marian Ivan a fost cununat, in 2015, chiar de catre Gabriela Firea, presedintele PSD Bucuresti si primarul Capitalei

„Zi de mare sarbatoare, in orasul Pantelimon! Finii nostri, Cristina-Nicoleta si Marian, au devenit azi o familie crestina. Le dorim, cu dragoste de parinti spirituali, viata lunga si fericita, copii sanatosi si credinciosi iar fiecare zi sa le fie o sarbatoare”, scria Firea in 2015 pe pagina ei de Facebook.

Zi de mare sarbatoare, in orasul Pantelimon! Finii nostri, Cristina-Nicoleta si Marian, au devenit azi o familie…

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 27 septembrie 2015

Sursa: aktual24.ro

Transparenta face diferenta