Acasă Politica TOP trei prioritati ale Bucurestiului in opinia lui Marian Munteanu! ”Basescu a...

TOP trei prioritati ale Bucurestiului in opinia lui Marian Munteanu! ”Basescu a fost CEL MAI PROST primar!”

544

Marian Munteanu, candidatul PNL la primaria Capitalei, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca a fost abordat mereu de oameni ai serviciilor secrete, dar „nu pe vreun canal oficial”. Intrebat cand i-a propus PNL sa candideze, Munteanu s-a balbait minute intregi: „aaa acum doua zile, imediat dupa ce Orban a anuntat ca se retrage, stati ca nu mai stiu, vad exact si va dau un mail….”. Candidatul PNL sustine construirea Catedralei Mantuirii Neamului, nu crede ca exista antisemitism in Romania, il considera pe T. Basescu cel mai rau primar pe care l-a avut Bucurestiul, pe Emil Constantinescu cel mai bun presedinte, iar pe Ciolos cel mai bine pregatit premier.
Munteanu respinge acuzatiile de colaborare cu fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, reiterand explicatia ca nu a mai ajuns sa candideze si ca Magureanu nu l-a sprijinit atunci ci isi dorea doar sprijinul unei aliante politice.
„Eu nu am fost sprijinit de Virgil Magureanu ci am avut atunci o discutie cu mai multe partide. El nu m-a sprijinit si minte ca asa e in fisa postului lui. De 7-8 ani de zile nu am mai vorbit deloc cu Magureanu”, spune Munteanu, citat de Hotnews.ro.
Raspunzand intrebarii puse de Radu Soviani daca a fost abordat de vreun serviciu secret, Marian Munteanu spune ca a fost abordat mereu de tot felul de oameni „care se pretindeau mereu altceva si care faceau parte probabil din servicii, dar nu pe vreun canal oficial”. Candidatul PNL spune ca nici macar nu s-a gandit vreodata ca ar putea colabora vreodata cu astfel de servicii. ”Basescu a fost cel mai rau primar al Bucurestiului”, a mai spus Munteanu.
Intrebat cand i-a propus PNL sa candideze, Munteanu s-a balbait minute intregi: „aaa acum doua zile, imediat dupa ce Orban a anuntat ca se retrage, stati ca nu mai stiu, vad exact si va dau un mail….”
Prioritatile lui Marian Munteanu la primaria Capitalei:
1. Sa opreasca furturile din Primariei.
2. Infiintarea unui corp de control al Primariei
3. Consiliile civice

<