Toni Grecu a anuntat la Pro TV ca a ramas cu sechele serioase dupa ce s-a infectat cu coronavirus in urma cu o luna. El a dezvaluit ca „o parte din plamani a disparut”.

<

„Din pacate, o parte din plamani a disparut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensiva, am avut o forma grava, dar nu chiar atat de grava. La un moment dat, ca sa pot sa respir, am avut nevoie de 10 litri de oxigen. Din fericire, am depasit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine si am fost externat”, a declarat Toni Grecu la emisiunea Vorbeste Lumea.

Toni Grecu mai spune ca a facut o greseala, care ar fi putut sa ii aduca sfarsitul.

„In primele 3 zile am avut frisoane, transpiratii masive si temperatura. Am zis ca asa e boala si ca o tratez acasa. Am urmat indicatiile medicului, doar ca in ziua 4 de boala, am facut temperatura 39 si am decis sa merg de urgenta la spital. In 3 zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam sa stau mai mult de 1 minut in picioare si nu puteam sa merg la toaleta fara oxigen!”, a mai povestit Toni Grecu.

Transparenta face diferenta