Comorile Egiptului
TIMP LIBER: Tot ce poti face astazi in Bucuresti! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Timp liber

TIMP LIBER: Tot ce poti face astazi in Bucuresti!

Lansare de carte, expozitii, concerte si proiectii de filme, sunt doar cateva dintre propunerile zilei de astazi in Bucuresti.

CINEMA

* De la ora 19:00, la Cinemateca Eforie este prezentată, în ciclul „Istoria filmului universal în capodopere”, drama romantică „Wuthering Heights / La răscruce de vânturi”, ecranizare a romanului omonim scris de Emily Brontë, regizată în 1939 de William Wyler şi având în distribuţie pe: Laurence Olivier, Merle Oberon, David Niven, Donald Crisp, Geraldine Fitzgerald.

* La Cinema Muzeul Ţăranului, de la ora 19:30 are loc premiera naţională a documentarului „Varză, cartofi şi alţi demoni”, de Şerban Georgescu, care şi-a documentat personal subiectul timp de un an în care a lucrat pământul cot la cot cu sătenii despre care este vorba în film şi care încearcă să iasă dintr-un cerc vicios din care nimeni nu câştigă: 1 sat, 1.000 de tractoare, 100.000 de tone de varză. Profit? Niciunul. Din contră: la finalul zilei există datorii.

* La Cinema Elvira Popescu, de la ora 20:15 este proiectat, în avanpremieră, filmul biografic „Odiseea”, realizat de Jérôme Salle, ce prezintă 30 de ani din viaţa căpitanului Jacques-Yves Cousteau, faimosul om de ştiinţă, explorator, inventator şi cineast interpretat de Lambert Wilson.

MUZICĂ

* Stagiunea de marţi seara a programat, de la ora 19:00, la sala mică a Ateneului Român, recitalul pianistei Lucia-Cristiana Iordache care interpretează: Variaţiuni serioase de Mendelssohn, Toccata din Suita nr. 2 de Enescu şi Sonata nr. 1 de Schumann.

* Trupa Phoenix susţine un concert în Berăria H, începând cu ora 22:30.

Loading...

EXPOZIŢII

* Muzeul Naţional de Istorie a României marchează celebrarea a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, prezentând publicului, începând de astăzi până la jumătatea lunii februarie, micro-expoziţia temporară intitulată „Unirea Principatelor şi domnia lui Alexandru Ioan Cuza”.

* De la ora 18:30, la Galeria din foaierul sălii Studio a Teatrului Odeon, are loc vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică „RO”, a Valentinei Stan, organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, ce poate fi vizionată până pe 22 februarie.

CARTE

La Librăria Humanitas de la Cişmigiu, de la ora 19:00 începe un eveniment dedicat volumului „Scrisori către Vera”, de Vladimir Nabokov. Participă: Veronica D. Niculescu, traducătoarea volumului şi Bogdan-Alexandru Stănescu, coordonatorul colecţiei „Biblioteca Polirom”.

Sursa: Bucurestifm.ro

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Share Page

Close