Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat joi ca Gabriela Firea urmareste sa obtina presedintia PSD, fiind mai putin preocupata de Primaria Capitalei. Tariceanu si-a anuntat si el candidatura la Primaria Generala a Bucurestiului.

<

„Gabriela Firea vede primaria si in paralel vizeaza presedintia partidului, nu de ieri, de astazi”, a dezvaluit Tariceanu.

Firea a negat pana acum ca ar fi interesata de presedintia partidului, afirmand ca il sustine pe Marcel Ciolacu pentru aceasta functie. De altfel, Ciolacu i-a propus sa o faca prim-vicepresedinte al PSD.

Ciolacu se confrunta deja cu o puternica opozitie in PSD, in special din partea apropiatilor lui Liviu Dragnea.

„Ciolacu tace! Ne pleaca primari din partid? Ciolacu tace! Exista nemultumiri ingrozitoare in parid? Ciolacu tace! Ne injura si blesteama propriul electorat ca suntem vanduti si mamaligi? Ciolacu tace! Face PNL-ul numai nenorociri si abuzuri? Ciolacu tace! Sunt amenintati sau calcati in picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tace siret pentru ca misiunea trebuie indeplinita conform ordinelor. Ce este ingrozitor? Faptul ca toti cei din PSD tac si accepta aceasta situatie. Si lasi sau fricosi, asa cum nu credeam ca sunt, ma roaga sa iau pozitie publica doar eu!”, acuza Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD.

Transparenta face diferenta