Mircea Minea a mai alocat 4. 5 milioane de lei clubului Concordia Chiajna în timpul stării de alertă, după ce în luna martie, atunci când România era în stare de urgență, acesta a virat 5 milioane de lei clubului.

<

Primarul comunei Chiajna a alocat din nou bani de la bugetul local clubului de liga a doua, Concordia, deși necesitățile comunei sunt altele. În timpul stării de alertă, Minea a alocat pe parcursul mai multor luni 4.5 milioane de lei.

În data de 10 aprilie acesta a transferat 2 milioane de euro. A doua tranșă a fost alocată în data de 3 iulie anul curent. Atunci au fost virați clubului un milion de lei. Ultima tranșă a fost alocată în data de 21 august, când s-au plătit 1,5 milioane lei.

De la începutul anului și până acum, Concordia Chiajna a primit de la buget 9.5 milioane de lei. O sumă imensă pentru bugetul unei comune, care nu are o grădiniță nouă, o școală nouă și care are infrastructura de apă la nivelul anilor 90.

În luna martie, autoritățile nu au suflat nicio vorbă. Au încercat să ascundă faptul că au făcut această injecție financiară în clubul de fotbal, dar noi am aflat și am făcut public acest lucru. După ce informația a fost preluată și de presa centrală, președintele clubului, Cristian Tănase, a recunoscut într-un interviu acordat liga2.prosport.ro, faptul că s-a primit suma de 5 milioane de lei, dar a precizat că:

Dacă Primăria Chiajna s-a ocupat de clubul sportiv, care e o mândrie, nu cred că este o nenorocire. E o meschinărie să folosești așa ceva în scop politic!”

După ce lucrurile s-au liniștit, primarul a lăsat să treacă timpul și a mai alocat noi tranșe de bani, fără să prezinte public acest lucru. Sfidând flagrant principiul transparenței, primăria nu a comunicat nicio informație privind alocarea de noi sume de bani către clubul de liga a doua. Deși activitatea sportivă a fost oprită câteva luni, deși cheltuielile s-au diminuat automat, clubul primește sume generoase de bani de la buget.

Transparenta face diferenta