Bărbatul care a agresat la sfârşitul săptămânii trecute doi copii, de 5, respectiv 9 ani, în Capitală a fost prins de poliţişti! În aceste moment, bărbatul se află în custodia poliţiştilor de la Poliţia Capitalei şi este audiat de către anchetatori, potrivit România TV.
Anunţul vine la mai bine de 48 de ore de la producerea incidentului, timp în care autorităţile au demarat o amplă operaţiune de căutare. Au fost verificate sute de blocuri şi străzi, au fost analizate imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi au fost audiaţi mai mulţi bărbaţi care aveau semnalmentele bărbatului căutat. 
Incidentul a avut loc vineri dimineață, în sectorul 6 din București. Cei doi frați, o fetiță și un băiat, au plecat de acasă la o prietenă de familie, aflată la doar două străzi distanță, în timp ce mama lor era acasă cu al treilea copil. Când au ajuns în blocul respectiv au urcat în lift și în același timp cu ei a urcat şi un bărbat. Din imaginile de pe camere de supraveghere se mai observă că bărbatul coboară apoi până la etajul patru, timp în care se văd momente de apropiere între acesta și cei doi minori.

<

„Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, anunţa Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.