Superbet, liderul pieței de pariuri sportive din România și cel mai mare angajator din domeniu cu cei peste 3.500 de angajați ai săi, anunță creșterea salariului operatorilor, începând cu data de 1 decembrie 2018.
Concret, salariul operatorilor Superbet din luna decembrie a crescut cu 180 de lei brut, ajungând între 1.700 si 2.700 lei net, prin adăugarea primelor și bonusurilor de Crăciun. Acestor sume li se adaugă și plata orelor suplimentare și a altor sporuri de care angajații Superbet beneficiază.

<

Angajații noștri sunt familia Superbet, de aceea gradul lor de satisfacție este pe primul plan pentru noi. Siguranța salarială a angajaților este o prioritate strategică a grupului Superbet„, a declarat Augusta Dragic, directorul de resurse umane al Superbet România.

Decizia Superbet vine cu o lună mai devreme decât prevede Hotărârea Guvernului României care stipulează modificarea salariului minim de la 1 ianuarie 2019 (inițial, majorarea fusese anunțată începând cu 1 decembrie 2018). Conform unei OUG a Guvernului, salariul minim brut ar urma să crească de la 1.900 de lei pe lună la 2.080 de lei pe lună, iar pentru persoanele cu studii superioare şi pentru cele cu minimum 15 ani vechime, salariul minim brut creşte la 2.350 de lei pe lună.
Din respect față de angajații companiei, Superbet a decis să păstreze acest termen inițial anunțat și a operat majorarea de la 1 decembrie 2018. De menționat că toți angajații Superbet, inclusiv operatorii, au avut mereu salarii mult peste cel minim.
Cu cei peste 3.500 de angajați, Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu peste 35 de milioane de euro plătite în 2017, estimarea pentru 2018 fiind de 57 de milioane de euro.
DESPRE SUPERBET

  • Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea în retail de peste 000 de agenții în toată țara și un număr de aproape 15 milioane de pariuri plasate lunar.
  • În 2017, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.
  • Tot în 2017, compania și-a lansat oficial operațiunile și pe piața din Polonia. Superbet Polonia deține o licență de operare în retail și este singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză.
  • În prezent, în afara României, are birouri deschise și operațiuni în șase țări precum Polonia, Austria, Serbia, Croația, Malta și Marea Britanie.
  • Superbet a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme aflate sub umbrela Superbet Group.
Transparenta face diferenta