Un tanar s-a amestecat printe cei 1.200 de manifestanti care s-au strans, duminica, in fata Palatului Cotroceni cu un mesaj in care ii ironiza. Insa nimeni dintre manifestanti nu a inteles ce ce afisa tanarul.
Manifestantii, in mare parte pensionari, au cerut demisia presedintelui Iohannis, pe care l-au acuzat de tradare. Ei s-au manifestat agresiv fata de jurnalistii pe care i-au banuit de simpatii fata de protestatarii tineri din Piata Victoriei si chiar l-au agresat pe un tanar de la Vice Romania.

<
Manifestantii PSD ar fi reactionat cu siguranta si mai violent daca ar fi aflat ca printre ei s-a amestecat si un simpatizant al presedintelui care a tinut sa-i ironizeze. Tanarul a afisat o coala de hartie pe care scria, in germana, „Herr Klaus, diese verstehen nicht warum sie gekommen sind”, potrivit Reddit Romania. Traducerea acestui mesaj este: „Domnule Klaus, astia nici nu inteleg de ce au venit”.

klaus

„Acest om care nu este roman ne agita sa ne batem romani cu romani. Nu este roman, este neamt, este nazist, este de origine neamt. Omul asta a venit sa ne nenoroceasca tara pentru ca asa este pus de fondurilea astea care este. El este un papusoi, stiti ce inseamna papusoi? (Raspunsul reporterului: porumb, doamna). Il rugam frumos sa ne paraseasca tara. Vrea sa ne distruga. Avem informatii pentru ca se spune la televizor. Oamenii care protesteaza e platiti cu milion. Sunt platiti”, a declarat una dintre femeile care protesteaza in fata Palatului Cotroceni.

Transparenta face diferenta