Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6 îl acuză pe contracandidatul său Ștefan Florescu de hoție si minciună. Florescu s-a lăudat pe facebook (vezi foto mai jos) că a depus peste 20 000 de semnături pentru candidatura sa. Biroul Electoral Sectorial l-a contrazis, însă indicând în jur de 5000 de semnături, cu aproape jumătate suspecte de fraudă.
Replica candidatului independent Ștefan Florescu a venit imediat – ”Chiar am cele 20.000 de semnături. Nu am considerat oportun să le depun pe toate. Ce fac cei de la PNL se numește Disperare!
“Mitomanul grandoman Ștefan Florescu nu se poate abține de la minciuni nici măcar în fața evidenței. Săptămâna trecută a depus semnăturile pentru candidatura sa la Primăria Sectorului 6, lăudându-se public cu peste 20 000 de semnături, insultând încă o dată inteligența cetățenilor. BES a transmis că „independentul” traseist, fost membru PC, actual PSD suspendat, a depus în jur de 5000 de semnături din care jumătate suspecte de fraudă. Tot el transmitea câtre presă, în aceeași zi, un sondaj fantomă cu niște cifre absolut jenante, care nu fac altceva decât să ateste disperarea care l-a cuprins. Are mari datorii de plătit la prietenii lui „sportivi” și vrea cu orice chip să ajungă la Primărie. Hoție și minciună, cam asta promite pe scurt candidatul Florescu pentru Sectorul 6. Dar uită că are în față cetățeni inteligenți, bine informați, care nu cad victime minciunilor lui”, a declarat Răzvan Mironescu pe pagina lui de facebook, citat de stiripesurse.ro.

<

Citeste si:
Cele mai noi sondaje de opinie il plaseaza pe Stefan Florescu pe primul loc in Sectorul 6!


În replică Ștefan Florescu a declarat: ”Chiar am 20.000 de semnături pentru că eu le strâng încă de acum 3 luni de zile când ei nici nu știau că vor fi candidați. Am dus în jur de 5000 deși era nevoie doar de 3600 pentru că acestea erau impecabile. La corturi au strâns semnături oameni de toate felurile și  unele liste cu semnături nu aveau serie de CI, Nu aveam CNP sau erau cu ștersături și alte defecte. Ceea ce am dus a fost impecabil dovadă că nu am avut nici o reclamație. Domnul Mironescu vrea să mă ptovoace ca să se agațe de voturile mele. Eu am în jur de 45% și el are sub 20%. Nu îi voi răspunde pentru că el e disperat cu cei 12% pe care îi are”, a spus el pentru stiripesurse.ro.
content-image