Acasă Bani Sotul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, acuzat in direct la Antena 3 ca...

Sotul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, acuzat in direct la Antena 3 ca ia bani necurati!

Transparenta face diferenta

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a avut un schimb extrem de acid de replici cu jurnalistul Bogdan Chirieac, în direct la Antena 3. Cei doi s-au acuzat reciproc că fac afaceri cu bani necurați, iar primarul l-a acuzat că primește bani de la tabăra Dăncilă pentru a o denigra pe Gabriela Firea.
În timpul emisiunii, Bogdan Chirieac a spus că în ciuda investițiilor masive, în București traficul este sufocant, iar în spitale condițiile sunt insalubre.
La aceste acuzații, Florentin Pandele a cerut să intre în direct să-i dea replica lui Chirieac.
Iată dialogul dintre cei doi:
Florentin Pandele: Vreau să-l anunț pe domnul Chirieac, care acum încearcă să promoveze mesajele unei anumite tabere din PSD, vreau să îi spun că Gabi Firea nu este în nicio tabără din PSD. Gabi Firea este un simplu membru al PSD. Chiar astăzi, mergând spre clinică, am întrebat-o de ce nu intră într-o tabără, că oricum presa o tot dă în tabăra domnului Paul Stănescu. Ea mi-a spus că este simplu membru al PSD
Este deranjant că domnul Chirieac și alți colegi de-ai lui încearcă să o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea să știe sumele uriașe de bani și contractele pe care le primește domnul Chirieac.
Bogdan Chirieac: Nu înțeleg declarația mai multe decât controversată a domnului Pandele și chiar îl invit să publice aceste contracte, dar să publice și fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar în respectiva revistă.
Florentin Pandele: Sunteți foarte prost informat, nu am nicio revistă. Voi publica în presă sumele și contractele pe care primiți.
Bogdan Chirieac: Vă rog să le publicați și să publicați toate contractele cu terenuri din Voluntari.