Marile partide sunt cu pregătirile pe ultima sută de metri înainte începerea campanieie electorale și din ambele partide se fac calcule pentru a vedea cum stau candidații.
Pe sondajele interne ale PNL, Cătălin Predoiu este văzut în jurul valorii de 30%, în timp ce principalul competitor, Gabriela Firea este poziționată cam la 31-33%. De asemenea, Nicușor Dan este văzut la 10%, în timp ce PMP și ALDE se zbat în jurul procentului de 5%. De acest punct pornesc principalii favoriți la Primăria Capitalei, din punctul de vedere al PNL, anunta stiripesurse.ro.

<
Liberalii s-au concentrat foarte mult, în ultima perioadă, pe organizarea de studii de tip focus grup, prin intermediul cărora au încercat să afle informații cheie pentru această campanie: tipul de slogan dorit de electorat, profilul de candidat și principalele mesaje urmărite de bucureșteni. Pe baza acestora se va contrui întreaga campanie a lui Cătălin Predoiu.

În schimb, pe sondajele interne ale PSD, Cătălin Predoiu este văzut la 26%, în timp ce Gabriela Firea sare de 35%. De asemenea, Nicușor Dan gravitează în jurul procentului de 10%, în timp ce ALDE are 7%, iar PMP 4%.
Conform surselor noastre, acestea ar fi calculele brute pe care lucrează cele două partide și în baza cărora se va pleca la drum în bătălia electorală.
Toate procentele trebuie luate sub rezerva marjei de eroare de +/- 3%.