Şoferul care a fost filmat în momentul în care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie, vineri dimineaţă, o persoană şi căruciorul în care se afla un copil a fost reţinut, a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

<

„Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, cu inculpatul în stare de reţinere”, a informat Biroul de presă al DGPMB, vineri seară. Poliţiştii au demarat cercetările după ce vineri dimineaţă au primit o sesizare la 112.

„Astăzi, în jurul orei 10,40, prin apel 112, o persoană a sesizat că a fost lovită cu intenţie, ea şi copilul aflat în cărucior, de un conducător auto. Secţia 25 Poliţie a efectuat primele verificări pentru identificarea şi depistarea conducătorului auto”, a anunţat iniţial, vineri, Biroul de presă al DGPMB.

Șoferul neagă că ar fi lovit intenționat căruciorul și spune că totul a fost o greșeală: „Am vrut să dau în marșarier și mașina a intrat în viteza întâia, nu am nicio vină! A fost o greșeală, o simplă greșeală”. Surse apropiate anchetei spun, însă, că șoferul nu ar fi la prima abatere. E cunoscut ca fiind un interlop care, în trecut, ar fi încercat să lovească și alți oameni cu mașina.