Bătaie, noaptea trecută, pe un bulevard din București, după ce un șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice a refuzat să oprească la semnalul agenților de la Poliția Rutieră, anunta Libertatea.ro.

<
Mai mulți polițiști și jandarmi au fost filmați în timp ce lovesc un șofer băut ce conducea o mașină cu numere de Marea Britanie.
După ce șoferul, din județul Giurgiu, nu a oprit la semnalele polițiștilor, oamenii legii au reușit să oprească mașina pe Bulevardul Bucureștii Noi, din Sectorul 1, ajutați și de jandarmi.
După ce șoferul a refuzat să se legitimeze, iar polițiștii au constatat și că era băut, având o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum au spus surse din cadrul Brigăzii Rutiere pentru Libertatea, dar și că mașina nu era înmatriculată în România, oamenii legii au recurs la forță și au pus la pământ ocupanții mașinii.
În imaginile filmate de un amator se poate vedea cum unii dintre cei din mașină au fost loviți până să fie duși la secția de poliție.
VEZI VIDEO AICI

Ce spune Poliția

Poliția Rutieră a tranmis că imaginile care au apărut în spațiul public sunt în prezent analizate și se efectueaza de asemenea verificări cu privire la modul de acțiune.

„În data de 13.09.2017, în jurul orei 03.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona Splaiului Independenţei, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism BMW cu numere de Marea Britanie, dar conducătorul auto a refuzat să oprească. Agenţii de poliţie au plecat în urmărirea autovehiculului şi au solicitat sprijin şi de la ceilalţi poliţişti aflaţi în serviciu. În zona bulevardului Bucureştii Noi autoturismul a fost blocat în trafic de către poliţişti ai Secţiei 5, care acţionau în sistem integrat cu forţe din cadrul jandarmeriei şi de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere. Pe timpul urmăririi, conducătorul auto aflat la volanul autoturismului BMW, pentru a-şi asigura scăparea, a încercat să lovească maşinile de poliţie. În autoturism se aflau trei persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, care au refuzat colaborarea cu poliţiştii. Au fost imobilizaţi şi conduşi la subunitatea de poliţie pentru identificare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal având în vedere şi faptul că autoturismul nu figurează înmatriculat. Cu privire la imaginile apărute în mass- media, în legătură cu acest caz, în care sunt surprinse cadre de la momentul imobilizării celor trei persoane, precizăm că sunt analizate şi că se efectuează verificări cu privire la modul de acţiune”.

Sursa: Libertatea.ro

Transparenta face diferenta