Sociologul de casa al PSD a scos-o pe Gabriela Firea CEL MAI DE INCREDERE om din Romania! Candideaza la PRESEDINTIE?

Cel mai recent sondaj Avangarde, institut condus de Marius Pieleanu, arata ca Gabriela Firea este pe primul loc in toul increderii romanilor iar Sorin Grindeanu a ajuns pe un surprinzator oc trei in aceeasi ierarhie.
Astfel, potrivit rezultatelor studiului, Firea este creditata cu 44% din optiunile de vot ale electoratului in cazul alegerilor prezidentiale, in timp ce actualul presedinte, Klaus Iohannis, este cotat la 40%, anunta aktual24.ro.
De altfel, Firea este prima si in topul simpatiei populatiei, cu 59%, fiind urmata de premierul Sorin Grindeanu, cu 48%, de presedintele Iohannis, cu 47%, de Calin Popescu Tariceanu, cu 44%.

Sondajul a stranit stupefactie pana si in studioul Antena 3, unde Pieleanu este deseori invitat. „Cum adica, Grindeanu merge pe burta si este al treilea in sondaje?”, s-a mirat ironic realizatoarea Oana Stancu. Ea a enumerat apoi mai multe situatii in care guvernul lui Grindeanu ar fi picat prost in ochii populatiei, precum balbaielilile cu legea salarizarii sau cu impozitul pe venitul global.

Marius Pieleanu a tinut sa explice ca scorul mare al lui Grindeanu ar fi dat de faptul ca acesta nu s-a implicat in conflicte politice. „Romanii nu vor atitudini conflictuale, premierul are o atitudine calda, blajina”, a explicat sociologul.

<
Transparenta face diferenta