Preşedintele ANAF, Ionuţ Mişa, ar locui într-o clădire care aparţine unui om de afaceri investigat chiar de Antifrauda ANAF. Acuzaţia este lansată de Gelu Diaconu, el însuşi fost preşedinte ANAF în perioada 2012-2016.
„Uite ca am mai gasit un plic pe presul din fata usii si in aceasta dimineata! Daca e adevarat, iar asta ar trebui sa investigheze jurnalistii (cei fara carte de munca la grupul infractional organizat din jurul lui Daddy), seful ANAF, Ionut Misa, ar trebui sa dea niste explicatii urgent.
Cica s-ar fi mutat de mai mult timp pe strada Horia Macelariu (sect 1), intr-o cladire care apartine unui cunoscut “om de afaceri” investigat chiar de Antifrauda. Imi sugereaza expeditorul ca lumea ar fi foarte interesata sa afle:
– daca Ionut Misa si persoana cu care locuieste isi platesc chiria si utilitatile sau le sunt platite de altii?
– daca le platesc ei, care este pretul agreat cu proprietarul investigat chiar de ANAF?
– daca el sau persoana respectiva au cumparat apartamentul si la ce pret ?
Ce parere ar avea Corpul de Control al premierului-fantoma despre faptul ca un sef al Fiscului, dintr-o tara membra a UE, ar locui in casa unui om de afaceri investigat chiar de Fisc pentru evaziune fiscala?
Asta a fost o gluma! Ce parere sa aiba? Foarte buna. Un astfel de comportament e conditie de angajare in grupul infractional organizat”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.
Potrivit unor surse politice, clădirea în care locuieşte Ionuţ Mişa este a omului de afaceri Mohammad Murad.

<
Transparenta face diferenta