Sectorul 6 va putea avea, în sfârșit, mult promisul spital, pe care toți candidații de până acum doar au vorbit. A venit momentul ca acest proiect să se înfiripe cu adevărat.

stefan florescuPreședintele Fundației „Din Suflet, pentru Suflet”, Ștefan Florescu, se ține de o promisiune mai veche, făcută în campania din 2012 și preluată, în stil „copy/paste” de actualul primar, Rareș Mănescu, cu singura deosebire că acesta nu și-a mai onorat proiectul trecut demagogic în programul electoral.
Candidatul independent Ștefan Florescu reia, astfel, ceea ce a promis, în 2012, că va face – un spital clinic. Sectorul 6 este singurul care nu are o asemenea unitate medicală. De data aceasta, dacă ținem cont și de orice sondaj, Ștefan Florescu va avea toate șansele să finalizeze un proiect atât de important pentru toți cetățenii sectorului. Este cel mai bine cotat candidat. Și, în acest mod, se va demonstra că este „independent politic, dar dependent de oameni”.
 

<

Spital clinic pentru sectorul 6, de la promisiunile electorale ale altora, la faza de proiect! Fapte, nu vorbe! Din 5 iunie 2016!
Am identificat atât locaţia, cât şi modalitatea prin intermediul căreia vom reuşi să realizăm un obiectiv deosebit de important pentru Sectorul 6: un spital clinic! Astfel, printr-un parteneriat public privat cu clinica Medical Port, acesta va putea deveni funcţional în clădirea situată pe b-dul Iuliu Maniu nr. 448-450. Construită într-un regim de înălţime de P + 3 E, aceasta beneficiază de parcare subterană, nefiind executate compartimentările interioare. Acest fapt ne permite realizarea unei împărţiri eficiente, raportată funcţie la necesităţi, cu precizarea că, pe lângă cea de spital clinic, gândesc şi deschiderea în respectiva incinta a unei policlinici sociale. Proiectul construirii unui spital clinic a făcut parte din programul meu şi în anul electoral 2012, a fost preluat în pliante de campanie de Rareş Mănescu şi, ulterior, complet ignorat! Iată că este realizabil şi, după cum am demonstrat în ani de implicare în sprijinul comunităţii locale Sector 6, dacă se vrea, se poate, atâta vreme cât gândeşti pentru oameni şi în strictul lor beneficiu! Din 5 iunie 2016 vom trece la materializarea acestui proiect!
Ștefan Florescu