Acasă Timp liber Scandal la festivalul Fall in Love de la Mogosoaia: Liam Gallagher si-a...

Scandal la festivalul Fall in Love de la Mogosoaia: Liam Gallagher si-a anulat concertul in ultima clipa!

568

Artistul britanic Liam Gallagher şi-a anulat din motive tehnice, cu jumătate de oră înainte de a urca pe scenă, concertul pe care trebuia să-l susţină duminică seară la festivalul Fall in Love de la Mogoşoaia. Organizatorii încearcă să reprogrameze evenimentul, potrivit News.ro.
„Din cauza problemelor tehnice legate de festival, Liam Gallagher nu va cânta în această seară. Promoterul va stabili o altă dată pentru ca Liam să se întoarcă, iar detaliile privind returnarea biletelor vor fi anunţate în perioada următoare”, este mesajul care a fost afişat pe ecranul din spatele scenei principale.

Un reprezentant al organizatorilor Alive a declarat pentru News.ro:
„Managementul lui Liam Gallagher ne-a anunţat că au întâmpinat nişte probleme tehnice şi, din acest motiv, el şi trupa nu au mai urcat pe scenă. Regretăm acest lucru şi încercăm să găsim un artist disponibil să urce pe scena principală. Sperăm ca în scurt timp să reuşim să reprogramăm concertul cu Liam Gallagher”.

Duminică seară, au fost prezenţi la festival aproximativ 10.000 de persoane. Solistul de la Kaiser Chiefs i-a îndemnat pe spectatori, în timpul recitalului, să-l aplaude pe Liam Gallagher care urma să cânte în finalul festivalului. Odată cu anunţul afişat de organizatori, cei mai mulţi dintre spectatori au părăsit spaţiul de festival.
Toate activităţile şi concertele din festival s-au desfăşurat conform programului.
La prima ediţie a festivalului Fall in Love, care a avut loc sâmbătă şi duminică, pe domeniul Mogoşoaia, au cântat printre alţii De La Soul (SUA), Kaiser Chiefs (Marea Britanie), Disclosure DJ set (Marea Britanie), Underworld (Marea Britanie), Firma.

<