Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, lanseaza un nou atac dur la adresa sefului PSD, Marcel Ciolacu, pe care il acuza ca „tace” in fata „nenorocirilor si abuzurilor PNL”.

<

„Ciolacu tace! Ne pleaca primari din partid? Ciolacu tace! Exista nemultumiri ingrozitoare in parid? Ciolacu tace! Ne injura si blesteama propriul electorat ca suntem vanduti si mamaligi? Ciolacu tace! Face PNL-ul numai nenorociri si abuzuri? Ciolacu tace! Sunt amenintati sau calcati in picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tace siret pentru ca misiunea trebuie indeplinita conform ordinelor.

Ce este ingrozitor? Faptul ca toti cei din PSD tac si accepta aceasta situatie. Si lasi sau fricosi, asa cum nu credeam ca sunt, ma roaga sa iau pozitie publica doar eu!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Mai multi primari PSD, dar si de la UNPR, trec la PNL alegand sa candideze pentru un nou mandat pe listele liberalilor la alegerile locale din 27 septembrie, anunta presa din Iasi.

Primarii spun ca au luat aceasta decizie din cauza sefului PSD Iasi si al Consiliului Judetean, Maricel Popa, pe care il acuza ca nu i-a sprijinit deloc in mandatul din ultimii patru ani.

Printre primarii PSD care au batut palma cu PNL si Costel Alexe, contracandidatul lui Maricel Popa, se numara Stefan Timofte de la Tomesti, Iulian Marcu de la Ungheni, Georgel Popa de la Mosna, Catalin Martinus de la Dobrovat, Iulian Chirila de la Tiganasi, Costel Hugianu de la Stolniceni – Prajescu.

”Da, trec la PNL. Am facut mai multe demersuri pe langa Maricel Popa sa asfalteze drumul judetean Dancu – Ungheni – Manzatesti si nu am gasit intelegere. Acest lucru m-a suparat”, a spus Iulian Marcu.

”Maricel Popa nu a facut nimic pentru comuna noastra. L-am rugat sa ia in calcul asfaltarea drumului judetean care traverseaza comuna noastra si care face legatura cu Ciortesti. Am primit numai promisiuni”, a spus Georgel Popa.

In plus, mai scriu jurnalistii din Iasi, PNL poarta discutii si cu alti primari ai PSD cum ar fi Dumitru Mihailuc de la Valea Lupului sau Gabriel Istrate de la Podu Iloaie.