Primaria sectorului 3 vrea sa infiinteze inca doua firme, una pentru intretinerea drumurilor, iar alta pentru prestarea serviciilor de salubrizare, cerand recent acordul Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Primaria sectorului a infiintat in martie inca doua astfel de societati, o firma de paza (OPS3 – Ordine si Protectie S3 SRL) si una pentru constructii locuinte (Algorithm Rezidential SRL). Pentru administratori s-a propus un salariu de 8000 de lei pe luna, iar pentru membrii consiliului de administratie cheltuielile estimate pentru 2017 sunt de 300.000 de lei pentru fiecare societate. Cele doua societati deja infiintate se estimeaza ca vor avea cate 200 de angajati fiecare, anunta Hotnews.ro.
Societatea Algorithm Rezidential SRL are ca actionari Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti prin Consiliul Local sector 3 si Administrare Active sector 3. Administratorul companiei ar putea avea un salariu de 8.000 lei/luna, potrivit unui proiect de hotarare care se va discuta la urmatoarea sedinta de Consiliu local sector 3.

Capitalul social al companiei este de 10.000.000 lei. Consiliul de Administratie este compus din 7 membri, condusi de un presedinte ales.
In 2017, societatea are un buget propus de 39 milioane lei, potrivit unui proiect de hotarare care se va discuta la urmatoarea sedinta de Consiliu local sector 3. Veniturile estimate sunt de circa 38 milioane lei si ar urma sa vina in principal din lucrarile de punere in siguranta a halei Laminor.

<

Cheltuielile salariale sunt estimate la:
– Salarii baza 4,3 milioane lei;
– cheltuieli aferente consiliului de administratie – 300.000 lei;
– cheltuieli cu asigurarea si protectia sociala – 1 milion lei.
Compania va avea circa 200 de angajati;
Compania are deocamdata un administrator provizoriu – Cosocariu Alexandru Dan, pana la desemnarea consiliului de administratie.
Compania OPS3 – Ordine si Protectie S3 SRL are ca actionari Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti prin Consiliul Local sector 3 si Administrare Active sector 3. Administratorul companiei ar putea avea un salariu de 8.000 lei/luna, potrivit unui proiect de hotarare care se va discuta la urmatoarea sedinta de Consiliu local sector 3.

Capitalul social al companiei este de 500.000 lei. Consiliul de Administratie este compus din 7 membri, condusi de un presedinte ales.
Compania are deocamdata un administrator provizoriu – Bunescu Alexandru – Razvan -pana la desemnarea consiliului de administratie.

In 2017, societatea are un buget propus de circa 9 milioane lei, potrivit unui proiect de hotarare care se va discuta la urmatoarea sedinta de Consiliu local sector 3.
Cheltuielile salariale sunt estimate la 5,4 milioane lei:
– Salarii baza 4,1 milioane lei;
– cheltuieli aferente consiliului de administratie – 300.000 lei;
– cheltuieli cu asigurarea si protectia sociala – 1 milion lei.
Compania va avea circa 200 de angajati;