Bani

Robert Negoita lanseaza o licitatie de 6 milioane de euro pentru jucarii. Firma se stie deja!

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita (PSD) a lansat vineri, 11 august, o noua licitatie deschisa pentru achizitia de mobilier urban, echipamente pentru terenuri de joaca si echipamente de fitness, contract in valoare estimata fara TVA de peste 26,6 milioane lei (peste 5,8 milioane de euro), potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii (SEAP), anunta Hotnews.ro. Produsul solicitat se regaseste deja pana la detaliu in oferta unei firme din Breaza, Lavitex Prod SRL, care are contracte cu SRI si MapN.

Mai exact, Primaria lui Negoita vrea sa incheie un acord cadru cu maxim 3 agenti economici pentru o perioada de 48 de luni, contractele subsecvente urmand a se atribui cu reluarea competitiei. 

In documentatia licitatiei (vezi documentul atasat), Primaria solicita in mod expres echipamente de joaca, pe care le descrie in amanunt, la capatul descrierii specificand: „pentru toate specificatiile tehnice se va citi  ‘sau echivalent'”.

Foarte multe dintre produsele in forma ceruta de Primaria lui Negoita se regasesc deja pana la detaliu in oferta firmei din Breaza – Lavitex Prod SRL – dupa cum puteti vedea aici.

  • Redam mai jos cateva produse descrise in documentatia licitatiei si pozele unor produse care se regasesc pana la identificare in oferta firmei din Breaza:

 

Loading...
  • 1. Complex de joaca vapor sau echivalent

Ansamblul de joaca contine:
– o platforma construita in forma unui vapor realizata din cadru metalic imbracat cu placi din compozit cu grosime de 15 mm. Platforma va fi confectionata astfel incat aceasta va semana cu un vapor, cotinand: pupa, prova, timona, cala si catarg prevazut cu scara si platforma pe care utilizatorii se vor putea urca pentru arborarea drapelului. 

Cala vaporului va fi functionala, utilizatorii vor putea patrunde in interiorul acesteia si va fi prevazuta cu ferestre decupate in placile de compozit. Platforma tip vapor va fi prevazuta cu podea din placi de compozit, mana curenta metalica de jur imprejur si suporti de prindere pentru:
– scara de urcare metalica cu trepte metalice antiderapante.
– tobogan 3,5 m dublu uniblat din fibra de sticla cu inaltime de cadere 1,65 m
tobogan 2,5 m din fibra de sticla cu inaltime de cadere 1 m

Ansamblul de joaca va mai cuprinde:
– o platforma metalica confectionata din teava rotunda cu diametrul de 76 mm prevazuta cu podet din tabla ambutisata cu proeminente semisferice antiderapante, gardut cu mana curenta si scara de urcare metalica cu trepte antiderapante.

Intre cele 2 platforme va fi montata o punte din parama cu diametrul de 80 mm si mana curenta din franghie care va avea rol de a testa abilitatile de echilibru ale utilizatorilor.”

  • 2. Ansamblu de joaca tip trenulet sau echivalent

Ansamblul de joaca contine:

– 2 platforme metalice de inaltimi diferite, una lipta de cealalta, confectionate din cadru metalic imbracat cu placi de compozit cu grosime de 15 mm cu decupaje si ornamente care dau echipamentului forma de trenulet. Una dintre platforme va fi prevazuta cu un tub din fibra de sticla care da impresia unei locomotive si asigura in acelasi timp trecerea intre cele doua platforme, iar cealalta tine loc de vagon. (..) Mai multe detalii in Caietul de sarcini atasat (pag.18).

Citeste mai multe pe Hotnews.ro

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP