Rise Project a publicat, joi, o inregistrare video in care membri ai Clanului Sportivilor au fost surprinsi in timp ce faceau propaganda electorala pentru PSD in comuna Popesti-Leordeni, situata chiar langa Bucuresti.

<

Clanul Sportivilor face campanie electorala pentru PSD, iar actiunea lor de marti noapte a degenerat intr-o urmarire spectaculoasa cu politia, anunta Rise Project pe Facebook..

Interventia interlopa a inceput in orasul Popesti-Leordeni din sudul Capitalei si s-a terminat glorios intr-o intersectie din cartierul Berceni, sectorul 4, care s-a umplut rapid cu bombardieri luminati de girofare.

La volanul Loganului alb, tamponat de doua ori in timpul urmaririi, se afla chiar Marian Cenusa (Marian Bucur), un veteran al sindicatului mafiot. In dreapta sa ar fi fost Gabi Cioara (Gabriel Iordache), luptator MMA, condamnat in dosarul de crima organizata al clanului si activist PSD Ilfov. Acesta din urma, spun martorii, a sarit din masina si s-a evaporat printre blocuri.

Imprastiau materiale electorale ilegale, mai precis o publicatie de campanie cu un articol unic despre primarul in functie, Petre Iacob (Pro Romania). Aparent politica, miza reala se ridica la zeci de milioane de euro. Popesti-Leordeni a devenit un el dorado imobiliar pentru doua clanuri interlope, care construiesc cartiere rezidentiale acolo: Sportivii si Vancica.

Marian Cenusa se misca in brigada cu samsarul Florian Puiu, alt nume vechi in grupare, fost secretar PSD Ilfov. Masina lovita in timpul urmaririi a fost vazuta ulterior la spalatoria auto din sectorul 5, a lui Puiu. Acesta e veriga care integreaza Clanul Sportivilor in PSD.

Refugiat din PSD in tabara lui Ponta, Petre Iacob i-a acuzat public de santaj pe fostii sai colegi de partid: Marian Sandu Nita, (fost prefect si actual candidat PSD la CJ Ilfov) si pe Florian Puiu, secretarul filialei. O inregistrare obtinuta de RISE arata chiar cum Florian Puiu presa un consilier judetean sa faca interventii la primar pentru o adeverinta de punere in posesie. Era vorba despre niste drepturi litigioase cumparate de Tractor (Marian Alin), alt membru din Clanul Sportivilor.

Incidentul a fost filmat de echipa de campanie a primarului in functie si reprezinta un nou episod al razboiului fratricid intre fosti si actuali PSD-isti.

Clanul Sportivilor face campanie electorală pentru PSD

Clanul Sportivilor face campanie electorală pentru PSD, iar acțiunea lor de marți noapte a degenerat într-o urmărire spectaculoasă cu poliția. Intervenția interlopă a început în orașul Popești-Leordeni din sudul Capitalei și s-a terminat glorios într-o intersecție din cartierul Berceni, sectorul 4, care s-a umplut rapid cu bombardieri luminați de girofare.La volanul Loganului alb, tamponat de două ori în timpul urmăririi, se afla chiar Marian Cenușă (Marian Bucur), un veteran al sindicatului mafiot. În dreapta sa ar fi fost Gabi Cioară (Gabriel Iordache), luptător MMA, condamnat în dosarul de crimă organizată al clanului și activist PSD Ilfov. Acesta din urmă, spun martorii, a sărit din mașină și s-a evaporat printre blocuri.Împrăștiau materiale electorale ilegale, mai precis o publicație de campanie cu un articol unic despre primarul în funcție, Petre Iacob (Pro România). Aparent politică, miza reală se ridică la zeci de milioane de euro. Popești-Leordeni a devenit un el dorado imobiliar pentru două clanuri interlope, care construiesc cartiere rezidențiale acolo: Sportivii și Văncică. Marian Cenușă se mișcă în brigadă cu samsarul Florian Puiu, alt nume vechi în grupare, fost secretar PSD Ilfov. Mașina lovită în timpul urmăririi a fost văzută ulterior la spălătoria auto din sectorul 5, a lui Puiu. Acesta e veriga care integrează Clanul Sportivilor în PSD.RISE a investigat în iulie bătălia din sudul Capitalei. Citește "Când vorbește Mafia" aici: https://bit.ly/304k0aNRefugiat din PSD în tabăra lui Ponta, Petre Iacob i-a acuzat public de șantaj pe foștii săi colegi de partid: Marian Sandu Niță, (fost prefect și actual candidat PSD la CJ Ilfov) și pe Florian Puiu, secretarul filialei. O înregistrare obținută de RISE arată chiar cum Florian Puiu presa un consilier județean să facă intervenții la primar pentru o adeverință de punere în posesie. Era vorba despre niște drepturi litigioase cumpărate de Tractor (Marian Alin), alt membru din Clanul Sportivilor.Anterior, RISE a scris pe larg despre legăturile dintre Clanul Sportivilor și administrația locală a sectorului 4. Citește aici. https://bit.ly/360Hl0IIncidentul a fost filmat de echipa de campanie a primarului în funcție și reprezintă un nou episod al războiului fratricid între foști și actuali PSD-iști. Sursa video: https://bit.ly/2S7BPBr

Publicată de RISE Project pe Joi, 24 septembrie 2020
Transparenta face diferenta