Acasă Actualitate ”Regele Bucurestiului”, unul dintre cei mai temuti interlopi din Capitala, spune ca...

”Regele Bucurestiului”, unul dintre cei mai temuti interlopi din Capitala, spune ca l-a potolit puscaria

Transparenta face diferenta

Condamnat pentru mai multe infracțiuni cu violență, unul dintre cei mai temuți interlopi din București vrea să renunțe la viața care i-a adus faima! Mircea Nebunu, liderul grupării sportivilor, spune că s-a săturat de închisoare.
Aflat în vacanţă în Grecia, Mircea Băluş, s-a confesat prietenilor şi le-a spus că se retrage din lumea interlopă.  Bărbatul supranumit „Mircea Nebunu” a făcut anunţul live, pe pagina lui de Facebook.

<

„Am stat la pârnaie atâţia ani, am suferit, îi las pe alţii să preia ştafeta. Să facă şi ei fapte. Nu câte am făcut eu, măcar un sfert. Să mai fie şi alţii şmecheri, mai stau şi eu liniştit, mă plimb în vacanţe. Să facă şi ei fapte, să fie viteji. Să se ducă şi ei la închisoare dacă vor să ajungă ca mine. Da’ e greu să ajungi ca Mircea Nebunu”, a spus el.

Mircea Băluş, considerat unul dintre liderii Clanului Sportivilor, a fost eliberat condiţionat anul trecut, după ce, iniţial, primise o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru mai multe fapte cu violenţă.
Momentul a fost marcat în mod fastuos în Berceni, unde gruparea condusă de acesta îşi are cartierul general. La acea vreme, Mircea Nebunu a petrecut alături de prietenii săi apropiaţi, în timp ce pe Facebook curgeau cu sutele mesajele de genul „a ieşit regele”,”bine ai venit acasă, şeful şmecheriei” sau „regele Bucurestiului…”, anunta stiripesurse.ro.