Record pe piata romaneasca: Apartament din Primaverii vandut cu 2,9 milioane de euro

0
558

Un penthouse modern, aflat într-un bloc nou din cartierul Primăverii, s-a vandut la un pret record pentru România. Au fost scoși din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 2,9 milioane de euro plus TVA.
Apartamentul este situat pe doua nivele, dispune de 400 mp utili, impartiti in cinci camere (living, birou si trei dormitoare cu dressing propriu), cinci bai si sala de fitness.
Proprietatea are terase in suprafata totala de 200 mp si doua locuri de parcare in garajul subteran al cladirii, scrie Revista Biz.
Conform unui top realizat de specialistii in piata imobiliara de lux, pe locul secund s-a aflat in 2017, tot un penthouse intr-un complex din centrul Capitalei. Apartamentul, pe doua etaje, cu living, bucatarie, trei dormitoare, cinci bai, doua terase si un balcon a fost vandut la pretul de 1,2 milioane de euro. In timp ce pe locul 3 se afla un apartament din cartierul Primaverii, cu patru camere si doua locuri de parcare, al carui pret a fost de 1,05 milioane de euro.
Așadar pare că apartamentul este special prin prisma zonei în care se află, Primăverii fiind de departe cea mai scumpă din București.

<