Candidatul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan i-a lansat o provocare primarului general, Gabriela Firea, în direct la realitatea Plus. Nicușor Dan a invitat-o pe Firea să-l însoțească la întâlnirile cu bucureștenii și să împartă împreună flyere.

<

Nicușor Dan a afirnat că primarul general se ferește să dea ochii cu bucureștenii din 2018, de când a fost huiduită pe Arena Națională.

„Eu merg des să stau de vorbă cu bucureștenii, am făcut-o și ieri dimineață și alaltăieri dimineață, dar lucrul pe care trebuie să-l remarc este că Gabriela Firea nu iese să stea de vorbă cu bucureștenii. Chiar o provoc, haideți să ieșim împreună, să stăm de vorbă cu bucureștenii, fiecare cu flyerele să vedem ce părere au bucureștenii despre asta. Este o invitație, pe care i-o adresez să ieșim împreună prin București să împărțim flyeere. Dar nu mă aștept să accepte invitația asta pentru că din 2018, când a fost huiduită pe Arena Națională, când s-a prezentat cu Simona Halep, n-a mai ieșit în public, inclusiv cu lansările de realizări pe care le-a făcut, le-a organizat în spații închise, doar cu jurnaliștii. Dar bucureștenii sunt conștienți de problemele cu care se confruntă, când stai în trafic sau când nu ai apă caldă conștientizezi ce ți se întâmplă”, a declarat Nicușor Dan.

Transparenta face diferenta