Protest NEOBISNUIT in Piata Victoriei! Alearga 42 de km, in jurul Guvernului!

0
500
În timp ce sute de mii de români protestează de zile întregi împotriva Guvernului în stradă și în piețele din orașele țării, alții au găsit o modalitate inedită de a-și exprima nemulțumirile. Câțiva tineri si-au propus să alerge nu mai puțin de 42 de kilometri în jurul Palatului Victoria, în semn de protest.
Protestatarii aleargă în jurul Guvernului, pe bulevardul Kiseleff și merg spre Aviatorilor, apoi revin la Guvern.
În total și-au calculat să facă acest traseu de 20 de ori pentru a atinge distanța de 42 de kilometri, cât este un maraton, scrie Realitatea.net.
Primii protestatari s-au strâns sâmbătă în fața Palatului Victoria în jurul orei 7 dimineața, iar în această seară sunt anunțate din nou manifestări împotriva modificărilor codurilor de procedură.

„Sâmbătă, 11 februarie, rezistăm pașnic, protestăm pașnic, alergăm pașnic. Pe trotuarele din jurul Guvernului, Bd. Aviatorilor și Kiseleff, alergând 42 de km, vom face un alt fel de protest: un maraton al democrației. După 10 zile-maraton de proteste trebuie să le arătăm că nu renunțăm la această cursă a bunului-simț, a eliberării și a unei Românii mai bune.
Sperăm ca la finalul maratonului să putem aduce vestea victoriei, să ne atingem scopul. Suntem 3 români care vom alerga. Sperăm să vă alăturați și să ne încurajați”, se precizează pe pagina de facebook a organizatorilor.