Serban Nicolae, propus de PSD pentru functia de presedinte al Senatului, a doua functie in stat, a fost fotografiat alaturi de interlopi din Clanul Sportivilor la o petrecere organizata in 2016. aktual24.ro a prezentat in 2017 fotografii de la acea petrecere, insa nu a existat nicio reactie in PSD.

<

Serban Nicolae are sanse de aproape 100% de a deveni presedinte al Senatului avand in vedere ca PSD detine singur majoritatea in aceasta camera a Parlamentului. Este foarte grav ca un politician care are legaturi cu clanurile interlope din Bucuresti sa devina numarul doi in statul roman.

Petrecerea a avut loc in 2016, la scurt timp dupa ce candidatul PSD pentru Primaria Sectorului 4, Daniel Baluta, a castigat alegerile. Serban Nicolae a fost unul dintre invitatii de marca ai evenimentului. Senatorul a fost fotografiat de unul dintre participanti, care a trimis imaginile redactiei aktual24.ro, in timp ce se intretinea cordial, la aceeasi masa, cu un interlop celebru din sectorul 4, Florian Puiu.

Florian Puiu, apropiat de Clanul Sportivilor, este finul lui Cristi Calu, unul dintre cei mai periculosi interlopi ai Bucurestiului.

Florian Puiu a reusit sa ajunga pe listele de candidati ai PSD si chiar sa devina consilier local in sectorul 4. In campania electorala pentru alegerile locale, in presa a aparut un film in care Florian Puiu prezida sedintele PSD Sector 4 alaturi de doi bodyguarzi masivi.

Citeste mai multe pe aktual24.ro