Cornel Stroescu, fostul coordonator al filialei Pro România Mehedinţi, a anunţat printr-un comunicat de presă că şi-a dat demisia din partid şi că alţi 600 de membri ai filialei au procedat la fel. 
Stroescu spune că a luat decizia de a renunţat la calitatea de membru al Pro România după ce, în rândurile partidului, a fost primit recent şi desemnat să conducă filiala Adrian Duicu, fostul preşedinte al PSD Mehedinţi.
„Asistăm în aceste zile la transformarea Pro România într-un PSD mai mic, o anexă a acestui partid. Cooptarea în rândurile formaţiunii politice a foştilor baroni locali ai PSD-ului nu face decât să conducă automat la îndepărtarea membrilor oneşti şi demni ai partidului, căci Pro România s-a îndepărtat de la obiectivele declarate ale unei construcţii politice noi”, îşi motivează demisia Cornel Stroescu.
El mai spune că alţi 600 de membri au ales să părăsească partidul din acelaşi motiv:
„Nu am cerut nimănui să mă urmeze şi să îşi prezinte demisia, dar echipa pe care am avut-o alături a demonstrat că împărtăşeşte aceleaşi principii ca şi mine, iar în acest moment s-au înregistrat peste 600 de demisii ale membrilor Pro România din Mehedinţi. Am refuzat să fim refugii pentru traseiştii politici aflaţi în căutarea unui nou loc călduţ în Parlamentul României. Locul lor, nu mai este acolo”. Cornel Stroescu este unul dintre cei mai de succes fermieri din Mehedinţi.

<
Transparenta face diferenta