Ciprian Napy, din clanul Rinu, principalul suspect in cazul uciderii liderului clanului Duduianu, a fost adus la audieri, vineri, la Serviciul Omoruri. El le-a spus jurnalistilor ca este recunoscator ca a scapat cu viata din bataia cu Emi Pian.

<

Napy a fost adus cu duba de la spitalul Elias din Capitala, unde este internat sub paza stricta. El avea mana in ghips si purta masca de protectie.

Reporter: Ce s-a intamplat in seara aia?

Suspect: Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata!

Reporter: Tu l-ai ucis?

Napy nu a mai raspuns.

Ciprian Napy este fiul liderului gruparii interlope Rinu, care actioneaza in sectorul 2.

Comandantul Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, a declarat la Digi24 ca politia „este la datorie” si ca in ultimele zile au fost scosi in strada mai multi politisti, care sunt ajutati in filtrele pe care le organizeaza de jandarmi si de politisti locali. Seful Politiei Bucuresti a sustinut ca politia va ramane la vila lui Emi Pian „cat va fi nevoie”.

Rudele au ridicat, miercuri, de la morga trupul neinsufletit al lui Florin Mototolea si l-au dus la vila sa din Rahova. Ele au decis ca priveghiul sa dureze timp de patru zile, inmormantarea urmand sa aiba loc duminica.

Politia Capitalei a informat ca marti, in jurul orei 3,00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict intre mai multe persoane in Sectorul 6.

„La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 20 Politie, fiind identificate mai multe persoane. Doi barbati au fost transportati la spital, unul dintre ei, in varsta de 39 de ani, decedand”, au aratat reprezentantii Politiei.

Potrivit informatiilor din presa, Emi Pian ar fi fost ucis de un membru al unui clan rival, in urma unei partide de barbut.