Acasă Politica Principalii candidati la primaria Capitalei, fata in fata intr-o dezbatere televizata!

Principalii candidati la primaria Capitalei, fata in fata intr-o dezbatere televizata!

585

La începutul acestei săptămâni vom avea dezbateri între candidații la Capitală.
– Duminică seara, la Digi 24, vom avea un meci încins între Cătălin Predoiu și Nicușor Dan. Cei doi sunt într-un război al sondajelor, dar nu numai. Cei de la PNL îl acuză pe Nicușor Dan că ar fi omul finanțat de PSD.
– Luni, cu începere de la 21.30, la Antena 3, vom avea parte de o confruntare între patru candidați: Gabriela Firea (PSD), Cătălin Predoiu (PNL), Nicușor Dan (USB) și Daniel Barbu (ALDE). Astfel, pentru prima oară în această campanie vom avea o confruntare directă între Cătălin Predoiu și Gabriela Firea, anunta stiripesurse.ro.
– Marți, la B1 TV, vom avea o nouă dezbatere, de data aceata în alt format: Gabriela Firea (PSD), Cătălin Predoiu (PNL), Nicușor Dan (USB) și Robert Turcescu (PMP).
Candidatul PMP, Robert Turcescu, nu a fost invitat la niciuna dintre cele două dezbateri, nici la Antena 3, nici la B1 Tv. În schimb, Turcescu a fost invitat la B1 TV într-o dezbatere ”de încălzire” în care se va înfrunta cu Bogdan Diaconu, candidatul PRU.
Astfel, Robert Turcescu nu va fi prezent nici la Antena 3, nici la B1 TV, în dezbaterile importante dintre candidații la Capitală.
”Reiterez faptul ca ACCEPT sa fiu prezent la toate confruntarile electorale televizate la care vor participa contracandidatii mei. Faptul ca ei sau altii nu vor, e o alta discutie si un mare semn de intrebare. Chiar si asa, sint convins ca bucurestenii vor sti pe cine sa voteze la alegerile din 5 iunie.
Desteptarea, Bucuresti!”, scrie Robert Turcescu pe facebook.

<