S-a deschis primul centru de vaccinare non stop din București unde te poți imuniza anti Covid. Acesta este amenajat  în zona centrală a Capitalei.

Primăria sectorului 3 a transmis un comunicat prin care anunță deschiderea primului centru de vaccinare non stop din București.

<

Acesta este localizat pe strada Nerva Traian nr. 1, sector 3, într-o clădire complet recondiționată și care respectă toate standardele de igienă, fiind avizat de către Direcția de Sănătate Publică.

Tipul vaccinului care va fi administrat în acest centru este Pfizer. Prin urmare, orice persoană care dorește să se imunizeze cu acest ser, fie că vorbim despre cei care primesc doza întâi sau doaza a treia, pot veni în Nerva Traian, la orice oră. Chiar și în toiul nopții su la trei dimineața.

Potrivit autorităților, centrul are o zonă de triaj, două fluxuri de vaccinare și o sală post-vaccinare. Intrarea se face prin strada Nerva Traian, iar ieșirea se face pe un culoar separat prin spatele clădirii.

”Deschidem un nou centru de vaccinare în Sectorul 3, singurul centru din București care are program non-stop. Centrul se află aici, pe strada Nerva Traian, o zonă în care există locuri de parcare, transport în comun, dar și piață, este în centrul Bucureștiului. Deci, venind aici, putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare”, spune Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Centrul de vaccinare de pe strada Nerva Traian nr. 1 este al treilea de acest fel deschis de Primăria Sectorului 3. În sectorul 3, cetățenii se mai pot vaccina anti-covid și la centrele deschise în incinta Park Lake Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00), aflat pe Strada Liviu Rebreanu și a București Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00) de pe Calea Vitan.