Primele declaratii ale lui Dragnea dupa condamnare! Cum vor avocatii sa-l scoata mai repede din puscarie!

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat după ce l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova, că starea lui de spirit este una pe care o are oricine într-o astfel de situație, subliniind că este „un om minunat” și nu se aștepta la o condamnare, pentru că se consideră nevinovat.
„Greu (a primit vestea, n.r.) Orice om care s-ar afla într-o situație ca asta ar fi… Credeți că este ceva plăcut? E în regulă. (…) Am vorbit. Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situație de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, la ieșirea din Penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe Dragnea, scrie mediafax.ro.
Potrivit lui Teodosiu, nu au fost încă abordate discuții privind o eventuală cale de atac: „Acestea sunt strategii care urmează, ne gândim”.
Flavia Teodosiu a mai spus că Dragnea nu se aștepta la o decizie de condamnare.
„Cum să se aștepte când un om se consideră un om nevinovat? (se aștepta la verdict, n.r.)”, a spus avocatul.
Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul președintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu.
Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum. Dragnea a fost încarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova.

<
Transparenta face diferenta