Acasă Politica Primarul Sectorului 6 se gandeste sa-si dea demisia din PNL: „Fara mine,...

Primarul Sectorului 6 se gandeste sa-si dea demisia din PNL: „Fara mine, alianta pe Bucuresti s-ar destrama in cateva zile”

220

Presedintele PNL Bucuresti, Ciprian Ciucu, care este si primar al Sectorului 6, anunta ca reflecteaza la o eventuala demisie din partid, dupa ce formatiunea a decis sa negocieze guvernarea cu PSD. ”Ceea ce ma tine este ca fara mine alianta pe Bucuresti s-ar destrama in cateva zile”, afirma primarul, care si-ar pierde mandatul in cazul demisiei din partidul din partea caruia a fost ales.

Presedintele PNL Bucuresti, Ciprian Ciucu, a comentat la o postare pe Facebook care facea referire la optiunile pe care le are, dupa ce PNL a decis sa negocieze guvernarea cu PSD.

Postarea vorbea despre demisia din partid – care ar duce la pierderea mandatului – sau opozitie pe fata la deciziile pe care le iau liberalii, care ar duce, insa, la pierderea finantarii de la bugetul de stat.

”M-am gandit. Si ma gandesc. Ceea ce ma tine este ca fara mine, si stiu ce vorbesc, alianta pe Bucuresti s-ar destrama in cateva zile. Nicusor Dan ar fi pe nicaieri in acest context si 3 ani ar trece degeaba. Reflectez”, a scris Ciucu.

Mai multi lideri PNL nu au dorit sa isi exprime deloc optiunea in privinta unei guvernari cu PSD, in sedinta de luni seara a conducerii partidului, in timp ce 48 au fost clar in favoarea unei guvernari cu PSD.

Interesant este ca nici presedintele partidului, Florin Citu, nu si-a exprimat explicit votul, desi el este cel care a cerut colegilor sa se pronunte in legatura cu o negociere cu PSD, precizeaza news.ro.

S-au opus unei negocieri cu PSD Organizatia Bucuresti, prin vocea lui Ciprian Ciucu, filiala Sector 1, prin Sebastian Burduja, Sectorul 6, Tulcea, Vrancea, Dambovita, Giurgiu, Covasna, Bistrita, Brasov, Braila, Ludovic Orban, Antonel Tanase.

Au fost si lideri care nu au dorit sa se exprime, precum Marcel Vela de la Caras-Severin, Gigel Stirbu, de la Olt, Eugen Pirvulescu, de la Teleorman, sau Doljul, Harghita si Galatiul.

<