Acasă Imobiliare Primarul Sectorului 6: Nu putem construi drumuri si parcari in ritmul in...

Primarul Sectorului 6: Nu putem construi drumuri si parcari in ritmul in care apar proiecte imobiliare! Sa le faca ei!

1309

Primarul sectorului 6, al doilea cel mai aglomerat sector din Capitală, spune că este responsabilitatea dezvoltatorilor imobiliari, dacă sunt serioşi, să vină cu soluţii de infrastructură, în contextul în care autorităţile statului nu pot face faţă ritmului cu care aceştia ridică blocuri.
Aceeaşi primărie continuă să acorde autorizaţii de construire, în ciuda haosului generat de aglomeraţia din Bucureşti.
Trei mii de locuinţe sunt acum doar pe machetele a trei dezvoltatori, „respon­sa­bili“ pentru patru ansam­bluri rezidenţiale iden­tifi­ca­te de ZF ca fiind cele mai mari din sec­torul 6 din Bu­cu­reşti – 21 Resi­dence, Exigent Plaza Residence, Gran Via Park şi Rotar Park Resi­dence.

”Nu putem construi drumuri şi parcări în ritmul cu care imobiliarii fac apartamente. Ei ar trebui să vină cu soluţiile”, a declarat pentru zf.ro Gabriela Mutu, primarul Sectorului 6.

Numele lor – Petre Niculae, Gran Via şi familia turcă Eskiocak – au devenit cu­nos­cute în piaţa de real-estate, fiind deja veterani în sectorul 6. Lor li se adau­gă şi alte zeci de inves­titori cu pro­iec­te mai mici, pe planşetele cărora stau câteva sute de apartamente.
Citeste mai multe pe zf.ro

<