Comorile Egiptului
Primarul Sectorului 1 pozeaza in salvatorul Rapidului, dar habar n-are care e situatia la club! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Sport

Primarul Sectorului 1 pozeaza in salvatorul Rapidului, dar habar n-are care e situatia la club!

Primarul Sectorului 1 s-a plans in mai multe randuri ca vrea sa salveze clubul de fotbal Rapid, dar ca nu-l lasa opozitia din Consiliul Local. Realitatea este cu totul alta, arata Victor Picu, presedintele PNL Sector 1, intr-o postare pe blogul personal. 

Victor Picu scrie ca Daniel Tudorache anunta doar pentru imagine ca vrea sa salveze Rapidul, de fapt nici nu stie exact care este situatia clubului de fotbal.

Loading...

Redam mai jos textul publicat pe blogul victorpicu.ro:

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului

”Domnul primar Tudorache a început de câteva zile să facă turul televiziunilor, să dea declarații și să spună lucruri trăsnite. Pe unde apare, el spune că vrea să salveze clubul Rapid, dar PNL și USR nu îl lasă.

Tudorache dă interviuri, plânge de dragul clubului, pozează în eroul care va salva cu orice preț Rapidul, dar nici măcar nu cunoaște situația juridică a clubului. Domnul primar face un joc periculos. Oferă speranțe și iluzii suporterilor fără să aibă o situație exactă, fără să știe dacă, într-adevăr, poate sau nu să salveze clubul.

Lichidatorul judiciar al Rapidului, Mihai Florea, spune foarte clar într-un interviu acordat celor de la gsp.ro:

”Eu cunosc din presă intenția Primăriei sectorului 1 de a reînființa Rapid. Nu am avut niciodată discuție oficială cu domnul primar. Rapid poate fi reînființat de cineva care vine și cumpără marca, sigla și culorile clubului FC Rapid.”

”Din punctul meu de vedere și al legislației din România, AFC Rapid nu are cum să fie continuatorul FC Rapid. Dacă vrem să facem ceva sănătos pentru Rapid, nu ar trebui să creăm confuzie între aceste entități.”

Articolul întreg îl puteți citi aici.

Tot domnul Florea vine și explică foarte clar că lichidatorul a început evaluarea mărcii iar în octombrie aceasta va fi scoasă la licitație. Abia atunci Primăria va putea achiziționa marca, în cazul în care va avea forța, și se va putea începe procesul de salvare a clubului.

Domnule primar, dacă tot vreți să faceți un lucru serios, documentați-vă și nu mai spuneți baliverne în spațiul public, nu mai vindeți iluzii unor oameni care suferă, pentru că echipa lor nu mai există. Ați venit cu un proiect de hotărâre prin care doreați să înființați o comisie care să aibă ca obiectiv obținerea de informații și analizarea posibilității înființări unei entități unice, care să obțină toate drepturile patrimoniale în legătură cu brandul Rapid. Noi am considerat că o astfel de comisie nu își are rostul, orice informație pe care doriți să o aflați o poate face departamentul de specialitate din primărie. De altfel, dacă citiți acest articol, puteți să vedeți punctul de vedere al lichidatorului și… o să vă dați seama că nu aveți nevoie de o comisie specială.

Domnule Tudorache, chiar dacă până acum ați avut o activitate sub orice critică, chiar dacă aveți ZERO REALIZĂRI până la această oră, vă dau un sfat:

Dacă vreți să avem o echipă de club cu numele Rapid, haideți să acționăm ca la carte: să vedem ce cheltuieli presupune un club de fotbal, să vedem dacă am putea face performanță, dacă este nevoie de un plan de îmbunătățire a infrastructurii sportive, haideți să facem un plan de management să vedem dacă bugetul Primăriei sectorului 1 își permite.

Domnule Tudorache, lăsați de o parte propaganda ieftină și treceți la treabă!”

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ultimele stiri

Sectorul 14 ore inainte

Tudorache i-ar fi cerut sefului de la ADP Sector 1 sa ia o pauza de spaga pana se ma linisteste DNA-ul!

Directorul general al Administratiei Domeniului Public sector 1, Alin Vieru, trimis in judecata intr-un dosar de coruptie, i-a spus unui...

Opinii5 ore inainte

Reclama de la metroul din Bucuresti care l-a iritat pe Raed Arafat! ”Nu mai promovati aceste aparate ale mortii…”

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a criticat dur pe Facebook ţigările electronice, după ce a văzut o...

Sectorul 28 ore inainte

Decizie inteleasa doar de viceprimarul liberal de la Sectorul 2! Interzice oficial parcarea pe strazi, o zi pe luna!

De la 1 iulie, pe străzile şi bulevardele Sectorului 2 nu se va mai putea parca lângă trotuare, cel puţin...

Bucuresti8 ore inainte

Ieri a fost duminica, dar astazi Gabriela Firea a convocat de urgenta comandamentul de iarna!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat un Comandament de Urgență la Primăria Capitalei și a ținut să avertizeze...

Bani9 ore inainte

Asistent manager prins in flagrant in timp ce fura 90.000 de lei din casieria companiei

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins duminica în flagrant un tânăr, în vârstă de...

Sectorul 110 ore inainte

Talharie ca-n Vestul Salbatic in Sectorul 1: Atacat intr-o benzinarie, un barbat a ramas fara masina!

Duminică, 18 martie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de...

Share Page

Close