Primarul Minea a început cu represalii împotriva firmelor de publicitate care au avut curajul să afișeze campania publicitară a candidatului PNL la primăria Chiajna, Petre Anghel, informeaza chiaja.ro.

<

După ce azi noapte, a fost distrus un panou, astăzi firma care gestionează spațiile publicitare a primit din partea primăriei o adresă prin care este somată să înlăture panourile. 

Primăria invocă în somația trimisă firmei lucrări viitoare ce vor avea loc în zonele în care sunt amplasate panourile publicitare.

Primarul Minea a fost extrem de deranjat de campania începută de liberali și a trecut la măsuri dure. Deși firma de publicitate are contract valabil, deși plătește sume mari de bani către bugetul local, Minea a reziliat contractul în vigoare, de la sine putere, în încercarea disperată de a le înlătura panourile. Este un gest tipic de răzbunare, primarul încălcând practic contractul semnat între primărie și societatea comercială. Minea se comportă ca un vătaf, călcând în picioare orice înțelegere semnată, doar pentru a arată tuturor că el este șef și el decide ce apare și ce nu apare pe panourile publicitare din Chiajna. Nu a fost de ajuns că a somat societatea comercială în cauză, a trebuit să le și rezilieze contractul. Acesta demonstrează clar că motivația acțiunilor lui Minea este răzbunarea. 

Surse din primărie ne-au explicat că primarul Minea a avut o reacție nervoasă ieri după ce a văzut panourile expuse în Chiajna și a fost extrem de deranjat de faptul că liberalii au început campania așa devreme. 

Din punct de vedere al legii, aceasta permite partidelor să amplaseze panouri publicitare înaintea campaniei electorale. Panourile sunt interzise în timpul celor 30 de zile de campanie. 

Sursa: chiajna.ro