Proprietarii terenurilor şi clădirilor abandonate din Sectorul 2 riscă să fie supraimpozitaţi cu 500% începând de anul viitor, dacă nu intervin de urgenţă pentru remedierea problemelor, anunţă Primăria Sectorului 2.

‘În aceste zile, Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 a demarat programul de identificare a terenurilor şi clădirilor abandonate, care sunt pline de gunoaie şi reprezintă adevărate focare de infecţie pentru bucureşteni. După efectuarea controalelor, proprietarii vinovaţi sunt amendaţi contravenţional şi somaţi să intervină de urgenţă pentru remedierea problemelor semnalate’, se arată într-un comunicat al acestei instituţii.

Potrivit sursei citate, proprietarii în cauză sunt înştiinţaţi că, dacă nu intervin de urgenţă pentru întreţinerea proprietăţilor pe care le deţin, începând din anul 2018 vor fi supraimpozitaţi cu 500%.
Până în prezent, în baza de date a Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 sunt identificate peste 500 de proprietăţi, terenuri neîngrijite, se precizează în comunicat.

<