Acasă Bucuresti Previziunea care BAGA SPAIMA in bucuresteni: Vine cutremurul! La Bucuresti va fi...

Previziunea care BAGA SPAIMA in bucuresteni: Vine cutremurul! La Bucuresti va fi MAI RAU ca in Nepal!

608
Intensificarea activităţii seismice în Pacific dă naştere, ca de fiecare dată, la îngrijorări şi ipoteze legate de o posibilă influenţă asupra activităţii telurice din zona Vrancea. Temerile că Bucureştiul ar putea fi lovit de un cutremur asemănător celui din 1977 revin de fiecare dată când în lume apar astfel de evenimente nedorite.

În ceea ce priveşte posibilitatea anticipării unui astfel de fenomen – se cunoaşte foarte bine că oamenii de ştiinţă au afirmat cu tărie că un cutremur nu se poate prezice decât, poate, cu câteva zeci de secunde înaintea producerii lui -, am stat de vorbă cu un cunoscut specialist în parapsihologie, Ioan Istrate, care a afirmat că un seism de magnitudine mare se va produce în România cât de curând. „Reţineţi ce vă spun acum: marele cutremur se va produce până la alegerile parlamentare, deci anul ăsta. Nu la anul, nu peste şapte ani, ci anul ăsta! Eu am şi dat foarte multe mesaje legate de Capitală, anume că în Bucureşti va fi ca în Nepal”, a comentat, pentru „ring”, Ioan Istrate.
În ceea ce priveşte posibilitatea anticipării unui astfel de fenomen – se cunoaşte foarte bine că oamenii de ştiinţă au afirmat cu tărie că un cutremur nu se poate prezice decât, poate, cu câteva zeci de secunde înaintea producerii lui -, am stat de vorbă cu un cunoscut specialist în parapsihologie, Ioan Istrate, care a afirmat că un seism de magnitudine mare se va produce în România cât de curând. „ReţineţAm fost curioşi să-l întrebăm pe dl Istrate dacă se poate face vreo legătură între intensificarea activităţii seismice în Pacific şi probabilitatea producerii unui cutremur devastator în România. „În mod sigur există o legătură între situaţia din Pacific şi zona Vrancea, pentru că toată placa euro-asiatică apasă pe Carpaţi. Dar nu e numai atât. În curând o să fie cataclism planetar. De ce? Pentru că se apropie o planetă mult mai mare decât Pământul şi va opri sensul de rotaţie al planetei noastre în jurul axei sale. Şi atunci apele oceanelor şi mărilor, din cauza lipsei de gravitaţie şi în special în momentul în care va începe o nouă rotaţie, în sens invers, la 1.500 de metri înălţime, vor rade sate şi oraşe de pe pământ şi vor muri sute de milioane de oameni”, susţine Ioan Istrate.i ce vă spun acum: marele cutremur se va produce până la alegerile parlamentare, deci anul ăsta. Nu la anul, nu peste şapte ani, ci anul ăsta! Eu am şi dat foarte multe mesaje legate de Capitală, anume că în Bucureşti va fi ca în Nepal”, a comentat, pentru „ring”, Ioan Istrate.

<