Presedintele Iohannis s-a plimbat singur si a fost oprit de oameni sa-si faca poze prin Iasi. Premierul Dancila, inconjurat de bodyguarzi, a fost huiduit la Vaslui

Cel putin sase garzi de corp plus fosta „gorila” a lui Liviu Dragnea s-a aflat, duminica, in jurul Vioricai Dancila in timpul unei plimbari prin Husi, judetul Vaslui.
Dancila s-a aflat duminica in judetul Vaslui, unde a participat la mai multe evenimente cu impact electoral. In Husi, Dancila s-a dus la targul organizat cu ocazia Toamnei Culturale. Ea a fost inconjurata de cel putin de sase garzi de corp, plus fosta „gorila” a lui Liviu Dragnea.
Cel din mijloc este fostul bodyguard al lui Liviu Dragnea.

Anterior, premierul a participat la Sarbatoarea Toamnei din comuna Zorleni, dupa care va merge in municipiul Husi, unde se desfasoara Toamna Culturala huseana.
La Zorleni, premierul a participat la sarbatorirea ”nuntii de aur” de catre sapte cupluri care au implinit 50 de ani de casatorie.
„Apreciez si iubesc oamenii in aceeasi masura, pentru ca numai iubind oamenii poti sa fii alaturi de ei. Daca stai departe de oameni, n-o sa-i intelegi niciodata si n-o sa le intelegi nevoile, n-o sa le intelegi dorintele, pentru ca exista o adevarata bariera. Indiferent de cei care vor jigni, indiferent de cei care vor tipa, nu asa suntem noi, romanii. (…) Cei care tipa nu ne reprezinta pe noi, romanii. (…) Nu avem nevoie de doua Romanii, Romania lor si Romania noastra. Romania e a tuturor si trebuie sa fim uniti pentru parintii si bunicii nostri care au construit aceasta tara”, a mai spus premierul.
Viorica Dancila a fost insotita de vicepremierul Mihai Fifor, ministrul Agriculturii, Petre Daea, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

<