Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a afirmat duminica, la inregistrarea candidaturilor dreptei pentur Consiliul General al Capitalei, ca municipiul Bucuresti se sufoca din punct de vedere al traficului si al calitatii aerului, Capitala avand probleme de infrastructura extrem de grave. El a spus ca aceste probleme vor fi rezolvate de consilierii PNL si ai USR-Plus din viitorul mandat.

<

Orban a declarat dupa depunerea listei de candidati a PNL pentru Consiliul General al Capitalei, ca a dorit sa fie prezent pentru a arata astfel sustinerea sa ca presedinte al partidului si ca premier pentru toate proiectele pentru Bucuresti.

El a precizat ca Bucurestiul nu are un plan de urbanism general si PSD incearca sa-l inlocuiasca cu tot felul de PUZ-uri.

“Bucurestiul are nevoie de astfel de specialisti in domeniul urbanismului. Ganditi-va ca Bucurestiul nu are Plan de Urbanism General si mafiotii din spatele PSD-ului incearca sa inlocuiasca Planul de Urbanism General cu tot felul de PUZ-uri, fie coordonatoare de sector, fie PUZ-uri pe zone pentru a satisface interesele nelegitime si pentru a distruge fata Bucurestiului”, a afirmat liderul PNL, citat de news.ro.

El a mai spus ca Bucurestiul se sufoca atat din punct de vedere al traficului, cat si al calitatii aerului.

“Avem de rezolvat probleme care bat pasul pe loc de foarte mult timp, problemele de trafic, investitiile necesare in fluidizarea traficului. Desi s-au alocat zeci de milioane de euro pentru un sistem de management al traficului, bazat pe semafoare inteligente, acest sistem nu functioneaza si cred ca nu a functionat nici macar o singura zi in mandatul actualului primar general al Capitalei. Investitii extrem de importante care tin de punerea in practica a unui plan de mobilitate, au fost blocate, intarziate sau nu au inceput. Bucurestiul se sufoca atat din punct de vedere al traficului, cat si din punct de vedere al calitatii aerului, Bucurestiul are probleme de infrastructura, atat subterane cat si supraterane extrem de grave care afecteaza viata de zi cu zi a bucurestenilor”, a afirmat Ludovic Orban.

Intrebat ce parere are despre candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei din partea PMP, presedintele PNL a spus ca nu doreste sa comenteze.

Transparenta face diferenta