Premierul Florin Citu a afirmat, vineri seara, ca Fondul Monetar International are ”estimari wow” pentru Romania in 2021, respectiv crestere economica de 7%, cu 3 puncte procentuale peste estimarile initiale, si deficit bugetar mai mic decat se credea initial. ”FMI confirma, Romania are cea mai mare crestere economica”, a afirmat premierul, transmitand felicitari romanilor.

<

”FMI, estimari WOW pentru Romania in 2021! Felicitari romani! FMI estimeaza o crestere economica in 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimarile initiale) si un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare initiala). FMI CONFIRMA, Romania are cea mai mare crestere economica din UE”, a scris, vineri seara, pe Facebook, Florin Citu.

Premierul a apreciat ca ”rezultatul reformelor implementate incepe sa se vada”.

”Romania merge in directia buna. Am estimat ca masurile pe care le luam in aceasta guvernare vor duce la cea mai buna perioada pentru economia Romaniei din ultima suta de ani. Asa o sa fie. Cea mai buna perioada pentru romani abia incepe. Ma voi asigura ca urmeaza cel putin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernari vor beneficia toti romanii”, a mai scris premierul.