Toate şedinţele Consiliului Local din sectorul 1 vor fi înregistrate şi postate pe prima pagină a site-ului Primăriei, iar în perioada următoare este preconizată, inclusiv, transmiterea acestora în direct pe internet. Măsura a fost aplicată la iniţiativa noului primar, Dan Tudorache, a informat Primăria sectorului 1, prin intermediul unui comunicat.  
Prima şedinţă care ar urma să fie postată pe site este chiar şedinţa extraordinară a Consiliului Local Sector 1, care a avut loc miercuri şi pe a cărei ordine de zi a figurat alegerea noului viceprimar, a menţionat sursa citată.
„Aşa cum am promis în campania electorală, Primăria sectorului 1 va deveni un model de transparenţă atât în ceea ce priveşte procesul de luare a deciziilor, cât şi modul de cheltuire a banului public. Primul pas în acest sens îl constituie înregistrarea, în premieră pentru sectorul 1, a şedinţelor Consiliului Local şi postarea lor pe site-ul instituţiei. Numai astfel putem să construim o relaţie normală între administraţia locală şi cetăţeni, în deplin acord cu standardele europene în materie. Comunitatea sectorului 1 trebuie să cunoască în timp real cum se iau deciziile la nivelul Consiliului Local, pentru a vedea în ce măsură cei cărora le-au acordat încrederea lor le reprezintă corect interesele”, a declarat Dan Tudorache.
Clotilde Armand, consilier local la sectorul 1 din partea USB, a cerut, pe 24 iunie, cu ocazia depunerii jurământului de învestitură de către noii membri ai CL, introducerea sistemului de vot electronic, dar şi transmiterea online a tuturor şedinţelor de consiliu, precum şi a şedinţelor comisiilor.