Acasă Politica Predoiu si Nicusor Dan AU BATUT PALMA! Rasturnare de situatie in alegerile...

Predoiu si Nicusor Dan AU BATUT PALMA! Rasturnare de situatie in alegerile pentru primarie!

395
Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan a acceptat propunerea celor de la PNL. Acesta a spus la TVR că nu se va retrage din campania pentru primărie, dar va accepta provocarea lansată de candidatul PNL Cătălin Predoiu privind sondajele de opinie.Reacţia lui Nicuşor Dan vine după ce Predoiu a propus un sondaj in ultima saptamana de campanie si cel care este cel mai bine pozitionat să fie sprijinit de celălalt.

„Alegatorii mei sunt oamenii care s-au saturat de coruptia si de jaful generalizat din Capitala, patronat si de PSD si de PNL. In numele lor declar ca nu o sa ma retrag din aceasta campanie si nu o sa propun bucurestenilor sa-l voteze pe dl Predoiu. Sunt in aceasta lupta de 10 ani, nu de 3 saptamani. Accept provacarea dlui Predoiu si sunt gata ca o casa internationala mare de sondaje sa fac un sondaj astfel incat bucurestenii sa voteze pe cine are sanse mai mari sa o invinga pe dna Firea”, a declarat Nicuşor Dan într-o dezbatere electorala la TVR.

Candidatul PNL, Catalin Predoiu, a spus si el, aflat in aceeasi emisiune cu Nicusor Dan, ca se bucura. „Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei”, a spus el, conform stiripesurse.ro.
Alina Gorghiu a reacţionat imediat după declaraţia lui Nicuşor Dan.

„Ma bucur ca Nicusor Dan a acceptat propunerea PNL si a lui Catalin Predoiu de a face un sondaj sa vedem cine sta mai bine pentru a invinge PSD la capitala! Dupa acest sondaj dreapta trebuie sa fie unita si sa voteze util!”, a spus copreşedintele PNL pe facebook.

<