Acasă Bucuresti Politistii au descoperit noaptea trecuta ca Bucurestiul e plin de saloane de...

Politistii au descoperit noaptea trecuta ca Bucurestiul e plin de saloane de masaj erotic ce functioneaza ca paravan

583

Politia Capitalei, Inspectoratul Teritorial de Muncă București și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență București- Ilfov au verificat noaptea trecuta mai multe saloane de masaj erotic de pe raza sectorului 2.
Cu aceasta ocazie, s-a constatat ca multe saloane funcționau fără a respecta prevederile legale, fapt pentru care s-au aplicat sancțiuni contravenționale in valoare de 100 de mii de lei.
Principalele nereguli constatate se refera la lipsa autorizațiilor, persoane care prestau activități fără a avea contract de muncă, nerespectarea normativelor privind paza bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.
În seara zilei de vineri politistii au controlat respectarea legislației privind combaterea fumatului în spații inchise.
Au fost verificate mai multe cafenele și baruri din perimetrul bulevardelor Unirii, Decebal si Burebista.
S-au aplicat 28 sancțiuni contravenționale în valoare de 72.200 lei pentru nerespectarea legislației specifice cât și pentru deficiențe privind asigurarea pazei bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.
Doua unități au fost inchise.
Joi politistii au descins intr-un complex comercial din sectorul 2 unde au identificat și ridicat în vederea confiscării aproximativ 4.300 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte ce purtau insemnele unor mărci protejate.
Se estimeaza ca valoarea acestora se ridica la aproximativ 900 de mii de lei.
Cercetările continua fiind întocmite 13 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata.

<