Alin Ionescu, jurnalist la Catavencii, relateaza un episod halucinant petrecut in Bucuresti. Un politist local, care nu purta masca, l-a jignit pentru ca a indraznit sa-i atraga atentia ca tocmai el nu respecta legile.

<

„Azi la un mic Mega Image m am certat cu un politist local mai mai sa ne injuram de mame. El fara masca, eu cu. L am rugat frumos sa si puna masca si a inceput scandalul. Ca sunt spalat pe creier, ca daca legea e proasta nu trebuie respectata, ca, ca, ca…. Angajatii Mega timorati taceau. Eu cu gura mare, spunand ca idiotul sloganuri despre sanatatea publica, despre responsabilitate, despre solidaritate. El pe durere in cur, aroganta, dispret. Imbracat in politist. Acum citeva zile am vazut faza cu Solomon cel Retard si Arogant versus Mustafa cel Responsabil la saormeria Dristor.

Concluzia e ca suntem intr un mare kkt. Urias, imens, inimaginabil de mare. Si ca putem sa facem oricite glume cu cit de proasta e Dana Budeanu, nu ne ajuta la nimic. Hazul de necaz e resemnarea neputiciosului, forma cea mai stupida de amagire a celui care in timp ce e furat, imbolnavit, umilit, ride ca prostul.

Concluzii, asadar:

1. Nu mai dau nici un haha , nici un like, nimic oricarui post care face glume cu cit de prosti, nesimtiti, retarzi, cinici, aroganti sunt politicienii, fie ei de stinga, dreapta, centru, necentru, dracu sa i ia. Stiu ca sunt asa si nu mi se pare amuzant.

2. Nu o sa votez nici un politician sau partid care face propaganda anti covid. Mi se pare cel mai jegos lucru din lume sa faci voturi pe spinarea inconstientilor, pupind in cur populist niste prosti aroganti, mindri ca stiu ei cum e cu epidemiile tot asa cum stiu ce e o gaura neagra niste capre care au facut astronomia pe Facebook ul caprelor.

3. Cred ca incep sa vreau serios sa plec din tara asta si sa ramina aici doar cei care nu cred in Covid, dar cred ca moastele te apara de boli, care iubesc Romania ca si cum ar fi putut sa se nasca bulgari, dar au ales la iesirea din uter sa fie romana limba lor materna, care se uita la misto la Dana Budeanu si se simt destepti si superiori, care ies in Piata Victoriei sa protesteze contra nesimtirii, dar apoi in mici situatii private se comporta fix la fel, cu aroganta si nesimtire, care… stiu ei cum e cel mai bine pentru ceilalti”, a relatat Alin Ionescu pe Facebook.

Cu 555 de noi cazuri de imbolnaviri in ultimele 24 de ore, Romania se situeaza acum pe primul loc in Europa in privinta numarul de noi cazuri de infectari. Pe locul doi este Polonia, unde s-au inregistrat doar 277 de noi cazuri.

Conform site-ului Worldometers, unde sunt afisate statisticile in timp real, Romania este campioana absoluta, fiind de departe pe primul loc la numarul de noi imbolnaviri.

Sursa: Aktual24.ro