Un poliţist a fost bătut de un individ la intrarea din Parcul Circului din Capitală. Poliţistul intervenise pentru a aplana un scandal între acesta şi un alt bărbat.

<
Agresorul a fost dus la audieri, împreună cu poliţistul, la secţia 6 din București.

”În jurul orei 21.30, prin apel 112 a fost sesizat un scandal, în zona unui parc din Sectorul 2. La fața locului s-au deplasart două echipaje de poliție, care au constatat că un șofer a avut o dispută verbală cu mai multe persoane, conflictul fiind aplanat”, spun reprezentanții Poliției Capitalei, pentru Libertatea.

La scurt timp după ce au ajuns polițiștii a venit și tatăl șoferului, nervos, polițiștii fiind nevoiți să îl imobilizeze, pentru că era violent. Șoferul, când a văzut că tatăl lui este imobilizat, a devenit agresiv și i-a dat un pumn unui polițist.
Cei doi agresori, tată și fiu, au fost luați de polițiști și duși pentru audieri la Secția 6 de Poliție, fiind acuzați de ultraj.
Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 urmează să stabilească ce măsuri vor fi luate în cazul celor doi bărbați, pentru că au lovit și au agresat verbal polițiști.

Acesta este al treilea caz în care un poliţist cade victimă agresiunilor, în mai puțin de o săptămână, anunta antena3.ro.
În localitatea Tărtășești din județul Dâmbovița, un bărbat a lovit doi polițiști care au venit să aplaneze un conflict între acesta și fratele său, pe terasa dintr-o benzinărie din localitate. Agresorul a fost acuzat de ultraj și arestat preventiv.
Un bărbat din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov, a rănit doi agenți de poliție, în noaptea de duminică spre luni. Pe unul dintre aceștia l-a tăiat cu cioburile unui pahar spart la un braț, în timp ce pe celălalt l-a mușcat.

Transparenta face diferenta